![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Хочу утеплити горище в будинку базальтовою ватою — кажуть, вона добре тримає тепло і не горить. Але ніколи з нею не працював. Хто вже мав справу — підкажіть, яку щільність краще брати, і чи є сенс переплачувати за бренди? І, головне, де замовити, щоб не надіслали якусь підробку?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я вже кілька років живу у власному будинку, тому добре знаю, як важливо одразу зробити все якісно, щоб потім не переробляти. Особливо коли мова йде про утеплення. Минулої зими переконався, наскільки сильно впливає якість теплоізоляції на витрати на опалення. Замінив старий утеплювач на базальтову вату і відчув різницю буквально з першого тижня. В будинку стало значно тепліше, а платіжки менші. Обрав саме продукцію з магазину Побудуй, бо мені порадили знайомі майстри. Сервіс там на рівні: усе чітко, швидко і з поясненням, яка саме базальтова вата підходить під мої потреби. Тепер ні холоду, ні зайвого шуму з вулиці — ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт. Не економте на головному — краще один раз купити хороше, ніж потім мучитись.
|
![]() |
![]() |
![]() |