Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.06.2025, 19:20   #1
Парфонтий
Местный

По умолчанию Шукаю місце для релаксу

Шановні, підкажіть, де в центрі Білої Церкви є ресторан для ділового обіду: треба тихий куточок, хороша кава й можливість підключити ноутбук до розетки. Зустріч із партнерами, потрібна приватність — без дитячих свят і гучних компаній за сусіднім столом. Які нюанси врахувати?

Последний раз редактировалось Парфонтий; 25.06.2025 в 19:22.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 19:22   #2
Teer
Местный

Я зустрічався з клієнтами минулого тижня. Брав за правило бронювати «кімнату-кабінет» із дверима: тоді ніхто не підслухає. Кава по-інакшому смакує, коли бариста може зробити паузу й подати в порцеляні, а не в папері — дрібниця, але імідж виручає.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 19:23   #3
Калина
Местный

Не забудь про інтернет: деколи пароль змінюють щодня, а офіціанти шукають адміністатора по десять хвилин. Я беру портативний роутер про всяк випадок. І ще — перевір, чи є поруч парковка з терміналом, бо гості часто приїжджають на авто й не хочуть шукати дрібні гроші для паркоматів.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 19:23   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Не забудь про інтернет: деколи пароль змінюють щодня, а офіціанти шукають адміністатора по десять хвилин. Я беру портативний роутер про всяк випадок. І ще — перевір, чи є поруч парковка з терміналом, бо гості часто приїжджають на авто й не хочуть шукати дрібні гроші для паркоматів.
Якщо вам треба ресторан у Білій Церкві, де реально смачно і атмосферно — не гугліть далі, їдьте в Greblya. Ми з друзями часто збираємося саме там, хоч я й місцевий.
Страви — не просто борщ і котлета, а реально рівень: паста з лососем, м’ясо з розмарином, десерти — витвір мистецтва. Але головне — інтер’єр, музика і сервіс. Тебе не кваплять, не лізуть кожні 5 хвилин, але й не забувають про тебе. Коли приїжджають знайомі з Києва, завжди веду їх саме в біла церква ресторан — дуже смачно і класна атмосфера.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ