Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 22.06.2025, 19:30   #1
krisi
Пользователь

По умолчанию Психолог

Дуже хочеться знайти саме того психолога, з ким буде легко і комфортно говорити про все, що турбує. Чи є серед ваших знайомих або в інтернеті перевірені фахівці, яких ви могли б порекомендувати? Хочеться отримати якісну допомогу, щоб зрозуміти себе краще і рухатися вперед.
krisi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.06.2025, 11:50   #2
albelen36
Местный

Після тривалого періоду внутрішньої боротьби, я усвідомила, що самотужки не можу впоратись із накопиченим емоційним тягарем. Пошук хорошого психолога для мене був відповідальним і виваженим рішенням. Я довго аналізувала відгуки, вивчала сайти спеціалістів і, зрештою, обрала психотерапевта у Запоріжжі Лебедєву Тетяну https://psiholog-lebedeva.com/ її підхід одразу викликав у мене довіру: структурованість, професійність і глибоке розуміння людської психіки. На сесіях я не відчувала тиску чи оцінювання, навпаки — було створено безпечний простір для щирості. Кожна консультація давала мені новий погляд на ситуації, які раніше здавались безвихідними. Проблеми, що здавались хронічними, поступово втрачали свою владу над моїм життям.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ