Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 22.06.2025, 18:41   #1
Evo
Местный

По умолчанию Магазини одягу та взуття в Києві

Підкажіть, будь ласка, де в Києві зараз найкраще купувати одяг і взуття? Цікавить щось сучасне, стильне, але не обов'язково люкс. Головне — якість, зручність і щоб не просто трендові речі, а й щоб служили довго. Можливо, хтось знає магазини, де реально хороший асортимент без космічних цін? Буду вдячний за поради.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.06.2025, 18:44   #2
gonshchik_petr
Местный

Особисто мені подобається одягати щось унікальне, тому часто купую в невеликих шоурумах — наприклад, на Воздвиженці або в районі Золотих Воріт. Там можна знайти щось незаїжджене, часто ручної роботи. Якщо шукаєш якість — шукай не великі мережі, а щось менш масове.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.06.2025, 19:13   #3
Lozhechnik
Местный

Я останнім часом часто купую у Promin та MustHave — одяг дуже приємний до тіла, виглядає охайно і зберігає форму навіть після прання. Щодо взуття, рекомендую заглянути в Intertop — там представлено багато брендів і завжди є акції. Ще є goodlocal – інтернет-платформа з багатьма українськими брендами, дуже зручно обирати.
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.06.2025, 19:15   #4
Builder
Местный

Цитата:
Сообщение от Evo Посмотреть сообщение
Підкажіть, будь ласка, де в Києві зараз найкраще купувати одяг і взуття? Цікавить щось сучасне, стильне, але не обов'язково люкс. Головне — якість, зручність і щоб не просто трендові речі, а й щоб служили довго. Можливо, хтось знає магазини, де реально хороший асортимент без космічних цін? Буду вдячний за поради.
Ми з дружиною нещодавно оновлювали свій гардероб і теж шукала щось стильне та якісне без шаленої переплати. Тож зараз раджу звернути увагу на магазини CHER’17 — вони мають свої точки в Києві та ще й хороший онлайн-магазин. Асортимент — сучасний, з ухилом у базу та капсули, які добре поєднуються між собою. Там є і сукні, і костюми, і навіть взуття. Якість одягу https://cher17.com/ — реально на рівні, тканини приємні, крій продуманий, речі не втрачають вигляд після носіння. Брали там пальто восени — досі як нове. Ще подобається, що їхній дизайн не кричущий, а дуже актуальний і комфортний у повсякденному житті. Плюс, важливо — це український бренд якісних речей, і мені приємно підтримувати наших виробників.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ