Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 19.06.2025, 15:26   #1
German333
Местный

По умолчанию Не вистачає грошей дитині на телефон

Люди, чесно, киплю вже… Син випросив новий телефон — не айфон якийсь, звичайний, але щоб добре вчився, бо старий уже глючить, екран тріснутий, та й батарея не тримає. І я ж бачу, що він не просто хоче, а реально треба — і навчання, і гуртки, і той же банальний Viber для класу. А грошей тупо нема. Витратилися на куртку, взуття, і ще стоматологію. Він старається, вчиться нормально, а я сиджу й думаю: як пояснити дитині, що тато зараз просто не витягує? Може, є якісь перевірені варіанти — де можна швидко і без зайвих довідок взяти невеличку суму?
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.06.2025, 15:28   #2
Evo
Местный

У мене донька теж просила новий телефон, бо старий уже навіть фото не відкриває, а в неї онлайн-уроки, домашки треба фоткати, відео знімати для шкільного проєкту… Я сама розумію, що це не каприз, а потреба. Але ми тільки закрили кредит за лікування, і знову лізти в борги — страшно. І не хочеться дитині обрубувати крила, бо вона старається, заслуговує. Сама вже гуглила, де б швидко позичити, але або занадто складно, або переплата така, що й не знаєш — рятуєшся чи ще більше грузнеш.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.06.2025, 15:29   #3
Builder
Местный

Син пішов до старших класів, а там усі з нормальними телефонами — в когось новенький Samsung, в когось iPhone… А в мого — старенький, ще від двоюрідного брата. Він мені нічого не каже, але бачу, як соромиться. І хочеться допомогти, а зарплати ледь вистачає на базові речі. Подумала взяти у розстрочку — відмовили. Подруга радила мікрокредит, але я боюсь вляпатись у щось темне. Якщо хтось реально брав і все було ок — поділіться, будь ласка!
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.06.2025, 15:30   #4
Zizi
Местный

Я сам недавно вирішував подібну проблему — доньці в сьомому класі потрібен був телефон, бо старий вже не ловив мережу, а в школі все — через інтернет, через застосунки. І треба було швидко. Я теж не хотів влазити куди попало, але випадково натрапив на нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/auth/login/ Це справді нова компанія, яка працює 24/7, без дзвінків, без зайвих документів. У них перший кредит Flash дається під 0,1% на день і без жодної комісії за оформлення. Оформив усе онлайн, уночі, коли діти спали. Після схвалення гроші надійшли на карту майже миттєво — я навіть здивувався, наскільки все просто. Донька тепер має нормальний телефон, а я потроху спокійно виплачую. Якщо треба швидко і без мороки — дуже рекомендую, сам переконався.