Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 02.09.2021, 15:17   #1
SeraphXS
Местный

По умолчанию Престиж професії бухгалтер

Регулярні зміни, що відбуваються в області податків і бухобліку, вимагають нових знань. З огляду на постійний попит на професію бухгалтера та загальний її престиж, популярність бухгалтерських курсів з нуля стрімко зростає. Ця професія - хороша сходинка вгору по кар'єрних сходах. Детальніше: keac.com.ua/buhgalter-z-nulya .
SeraphXS вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.05.2025, 20:11   #2
Oscar82
Пользователь

Ого, бачу тут тема про аудит для резидентів Дія Сіті активно обговорюється і я не можу пройти повз! Останнім часом сам стикався з підготовкою звіту про відповідність, і скажу чесно це не так просто, як здається на перший погляд! Спочатку думав: "Та ну, впораюся самостійно", але чим глибше копався, тим більше розумів краще звернутися до профі. І я їх знайшов! Це https://nashabuhgalteria.com/poslugi...nta-diia-siti/ хлопці реально знаються на аудиті резидентів Дія Сіті. Вони не тільки допомогли мені правильно скласти звіт, але й розповіли, на що треба звернути увагу, щоб потім не було неприємних сюрпризів. Все зробили швидко, чітко, а я ще й отримав впевненість, що з моїми паперами все ок.

Последний раз редактировалось Oscar82; 27.05.2025 в 12:53.
Oscar82 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ