![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
У мене в родині багато хто має проблеми з серцем і діабетом. От і задумався, як вчасно дізнатись, чи є в мене схильність, і що робити, щоб не дійшло до лікування. Аналізи зараз дорогі, обстеження вузькопрофільні – треба бігати по всіх лікарях. Чи є якісь комплексні методи, щоб одразу зрозуміти стан здоров'я?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я нещодавно проходив комплексне обстеження організму в центрі "Алтімед" — і чесно, здивувався. По-перше, ніяких уколів, усе відбувається через спеціальне обладнання – функціональна діагностика. Дивляться на рівень клітин, наскільки все збалансовано в організмі. Мені одразу показали, що є проблеми з судинами і передумови до підвищеного тиску, хоча я нічого не відчував. Ще й харчування підкорегували на основі аналізу мікроелементів. Думаю, в твоєму випадку таке обстеження – це реально корисна профілактика. Там і генетичну схильність видно через загальну реакцію організму. А ти не боїшся, що стандартні аналізи можуть пропустити щось серйозне?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
От саме цього і боюся. Бо всі аналізи в нормі, а в голові тривога сидить. Я ж бачив, як у діда все почалося з "нічого". Добре, що ти написав — якраз такий варіант мені підійде. Круто, що все в одному кабінеті без голок. Я краще раз зроблю нормально, ніж потім бігати по лікарях.
|
![]() |
![]() |
![]() |