![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Скоро свято, і хочеться, щоб усе було на найвищому рівні — від столу до настрою. Один з головних пунктів для мене — це якісна червона ікра. Але от питання: де реально купити хорошу, свіжу, не солону до жаху і без цього запаху «консерви»? Бо вже мав невдалий досвід — витратилася, а в результаті просто викинула банку у смітник. Ікра була або стара, або перероблена, а на етикетці — все красиво написано. Цікавить, хто де купує?
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
О, тема актуальна, бо зараз ікри на прилавках багато, але знайти ту, що дійсно варта своїх грошей — це ще той квест. Я, наприклад, завжди орієнтуюсь на склад і країну виробника. Якщо бачиш у складі «замінники білка» або незрозумілі консервуючі агенти — краще навіть не відкривати. Ідеальна ікра — це мінімум інгредієнтів: ікра, сіль і трохи консервантів для зберігання. І ще нюанс: справжня якісна ікра має бути однорідною, без зайвої рідини або «роздутого» зовнішнього вигляду. Я купувала якось на базарі — виглядала ніби нічого, а на смак гірка, післясмак металевий. Тепер не ризикую, беру тільки у великих мережах, де хоча б можна щось повернути чи поскаржитися.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
З ікрою, як і з рибою, головне — не спішити і не купляти перше, що блиснуло на полиці. Навіть у магазинах різниця між брендами величезна. Найперше, що треба перевірити — дата фасування. Якщо продукт старший за 6 місяців — краще не ризикувати. Далі — консистенція. Ікра має бути пружною, але не пересушеною. Колір — яскраво-помаранчевий або трохи темніший, залежно від виду риби. Якщо є можливість взяти маленьку баночку на пробу — зробіть це перед великим замовленням. І ще одна річ — не беріть ікру в склі, яка стоїть просто на світлі. Вона втрачає якість навіть при найкращому виробникові. Тільки перевірене джерело, холод, і зберігання відповідно до температури — ось тоді буде смак!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
У нас на святковому столі обов'язково буде червона ікра. Їсти будуть не тільки дорослі, але й діти, тому кисть для мене дуже важлива. Купували ми червону ікру в Метро https://www.metro.ua/chomu-metro/pro.../chervona-ikra Дуже хороша. Ми вже не перший раз її там беремо. Вона гарно лягає на бутерброди, не розтікається і не має неприємного присмаку. Плюс, чесно кажучи, ціна там абсолютно виправдана, особливо якщо зловити акцію. Так що якщо хочеш свято не лише для душі, а й для шлунку — це точно надійний варіант.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |