Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 05.03.2025, 16:23   #1
albelen36
Местный

По умолчанию В пошуках красивих етнічних прикрас

Всім доброго дня! Я в пошуках красивих етнічних прикрас ручної роботи. Особливо цікавлять сережки з дерев'яними вставками та намисто з бісеру. Хочу підтримати українських майстрів, але не знаю, де шукати. Може, хтось знає сайти, ярмарки чи майстерні, де роблять такі речі? І ще питання: на що звертати увагу, щоб прикраса була не лише красивою, але й довговічною?
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.03.2025, 11:35   #2
oldfasi
Местный

Хочу поділитися своїми враженнями та думками про те, чому варто обирати нестандартні прикраси, які виділяють тебе з натовпу. Мені завжди хотілося носити щось особливе, щоб підкреслити свою індивідуальність. І ось недавно я відкрила для себе прикраси етнічного стилю https://oksana-boriychuk.com.ua/ які вразили мене своєю красою та автентичністю. Вони не лише гарні, але й наповнені глибоким сенсом, адже кожен елемент має свою історію. Наприклад, намистини з білої глини з авторським розписом — це справжній шедевр, який неможливо знайти в звичайних магазинах. Раджу звернути увагу на інтернет-магазин Оксани Борійчук, де представлені прикраси ручної роботи. Вони унікальні, стильні та створені з любов’ю до української культури. Доставка по Україні зручна, а ціни приємно радують. Обов’язково загляньте туди, якщо хочете додати своєму образу національного колориту!
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Ответ