![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Я в пошуках надійної клінінгової компанії, яка зможе провести якісне прибирання моєї квартири. Чи можете порадити, на що звертати увагу при виборі такого сервісу? Мені важливо, щоб компанія мала хорошу репутацію і використовувала безпечні для здоров'я засоби.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я обожнюю приймати гостей, але кожного разу перед цим доводиться витрачати купу часу на прибирання. Особливо складно, коли робочий графік насичений, а сил залишається обмаль. Коли я дізналася, що є ця клінінгова компанія https://clean-home.com.ua/ яка може швидко й професійно прибрати квартиру, вирішила скористатися такою можливістю. Мені сподобалося, що вони приїхали у зручний для мене час і працювали оперативно, але при цьому якісно. Вікна стали кришталево чистими, меблі – без жодної плями, а підлога блищала. Коли гості прийшли, я зустрічала їх із посмішкою, а не з втомленим виглядом після генерального прибирання. Тепер замовляю клінінг регулярно, адже це справжній порятунок для зайнятих людей.
|
![]() |
![]() |
![]() |