Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 02.12.2024, 22:45   #1
Aleveron
Местный

По умолчанию Преимущества алюминиевых окон

Алюминиевые окна — это идеальное решение для современных строений, обеспечивающее не только долговечность, но и высокий уровень безопасности. Они устойчивы к воздействиям внешней среды, экологичны и легки в обслуживании, что делает их отличным выбором для панорамных окон или остекления зимних садов. Под заказ доступны окна любых форм и размеров, с возможностью выбора цвета и отделки. Подробнее можно узнать по ссылке: https://dvin-glass.com.ua/ru/aljuminievye-okna/
Aleveron вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.01.2025, 22:30   #2
маргаритка
Местный

Мене цікавить питання, де можна замовити заміну ущільнювача для вікон у Львові? У мене в будинку вже кілька років встановлені пластикові вікна, але помітив, що вони стали пропускати холод і навіть трохи шуму. Вже кілька разів намагався самостійно виправити ситуацію, але це не допомогло. Можливо, це пов'язано з тим, що ущільнювачі втратили свою функціональність?

Последний раз редактировалось маргаритка; 16.01.2025 в 15:10.
маргаритка вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.01.2025, 22:31   #3
терлям
Местный

Я рекомендую звернутися до професіоналів Віконного Сервісу. Вони спеціалізуються на заміні ущільнювачів https://vikonnyiservis.com.ua/zamina-ushilnyuvacha/ для пластикових вікон, і я сам кілька разів користувався їхніми послугами. Вони працюють з різними типами ущільнювачів, тому точно зможуть підібрати найкращий варіант для вашого вікна. Крім того, ціни там дуже приємні, а якість виконання робіт завжди на висоті. Якщо хочеш, можеш подивитись на їхньому сайті всю інформацію про заміну ущільнювача та звернутися до них за консультацією, вони завжди готові допомогти. Віконний Сервіс має хорошу репутацію серед клієнтів, і я сам ніколи не був розчарований їхньою роботою.
терлям вне форума   Ответить с цитированием
Ответ