Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 10.01.2025, 12:48   #1
Мартын
Местный

По умолчанию Де можно притбати цікаві книги?

Чи варто читати книгу "Хрещений батько", якщо вже бачив фільм? Чи є в книзі щось нове, що не показали на екрані? Якщо хтось читав, поділіться, будь ласка, своїми враженнями: як вам сюжет, персонажі? І, звісно, де ви її замовляли, щоб якість видання не підвела?
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2025, 12:48   #2
Teer
Местный

Книга "Хрещений батько" набагато глибша за фільм. Там більше деталей про життя родини Корлеоне, їхні мотиви та історію. Особливо мене вразили моменти, які у фільмі показані лише поверхово. Сюжет тримає в напрузі до останньої сторінки, і навіть знаючи фільм напам’ять, я відкрив багато нового. Замовляв через інтернет-магазин, усе було ідеально – папір якісний, і навіть запах книги додавав задоволення.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2025, 12:48   #3
Калина
Местный

Якщо тобі сподобався фільм, то книга точно стане ще одним відкриттям. У ній дуже багато деталей про сімейні традиції, стосунки і кодекс честі, яких у фільмі просто немає. Читати було настільки цікаво, що за кілька вечорів я вже її закінчив. Замовляв через перевірений сайт, бо хотів саме паперове видання. Книга прийшла швидко, і якість була бездоганною – від обкладинки до друку.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.01.2025, 12:49   #4
Парфонтий
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Якщо тобі сподобався фільм, то книга точно стане ще одним відкриттям. У ній дуже багато деталей про сімейні традиції, стосунки і кодекс честі, яких у фільмі просто немає. Читати було настільки цікаво, що за кілька вечорів я вже її закінчив. Замовляв через перевірений сайт, бо хотів саме паперове видання. Книга прийшла швидко, і якість була бездоганною – від обкладинки до друку.
Якщо ти бачив фільм і думаєш, що все знаєш про цю історію – ні, брате, ти ще не знаєш нічого! Я взяв книгу Хрещений батько https://12-4.com.ua/hreschenij-bat-ko.html в книжковому інтернет-магазині 12-4, бо люблю паперові видання, а у них завжди якісний друк і нормальний переклад.
Отримав повністю інший досвід! Книга дає стільки деталей, яких у фільмі просто немає. Наприклад, багато моментів із життів другорядних персонажів, які роблять історію глибшою. І персонажі в книзі більш "живі", з емоціями, мотиваціями, які розкриваються поступово. Сюжет наче знайомий, але сприймається зовсім інакше.
Читається легко, навіть на одному диханні, і залишає дуже сильні враження. Якщо любиш класику – ця книга обов’язково повинна бути у твоїй бібліотеці. А цей онлайн магазин ідеальний варіант для замовлення, бо вони реально турбуються про якість.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Ответ