![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы
![]() |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Привіт! Я планую купити свою першу електрогітару, і мені цікаво, за якими принципами ви обираєте інструмент? Що важливо для вас при покупці: якість звуку, комфорт гри, чи, можливо, зовнішній вигляд? Я чув, що для початківців краще вибирати гітари, які простіші в управлінні, але водночас вони не завжди забезпечують той звук, який хочеться. Чи є якісь основні моменти, на які слід звертати увагу при виборі, окрім загальної репутації бренду?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Для мене великий акцент я роблю на звук. Я намагаюся випробувати кілька гітар і послухати, як вони звучать на різних налаштуваннях. Звук має бути чистим, без зайвих шумів. Якщо гітара має хороші звукознімачі, це, зазвичай, значно покращує якість гри. Ще важливо, щоб інструмент був довговічним, тому я перевіряю якість фурнітури, як і матеріали, з яких виготовлено корпус. Також я звертаю увагу на баланс ціни та якості, адже дорогі гітари не завжди виправдовують свою ціну для початківця.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Привіт! Особисто я завжди звертаю увагу на комфорт гри, бо навіть найкращий звук не допоможе, якщо гітара не зручна. Це означає, що я намагаюся вибрати інструмент, який добре лежить в руках і має приємну neck профіль. Ще я перевіряю матеріали, з яких виготовлена гітара, адже вони значною мірою впливають на звук. Для початківців я б рекомендував не економити на якості, бо погана гітара може відбити бажання грати. І хоча дизайн важливий, він не має бути на першому місці, важливіше, щоб інструмент був "живим" і резонував з вами. Чесно кажучи я чув що фендери https://soundmaster.ua/elektrogitary-fender досить непогані гітари, може ви б дослідили цю марку, може вони дійсно якісні
|
![]() |
![]() |
![]() |