Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Объявления. Частные и некоммерческие > Обмен

Обмен Меняю шило в хорошем состоянии на мыло не б/у и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 27.07.2024, 16:01   #1
мелиса
Местный

По умолчанию Професійна маркетингова агенція для співпраці

Доброго дня! Працюю маркетологом у невеликій компанії, яка виробляє унікальні ювелірні прикраси ручної роботи. Зараз ми шукаємо професійну маркетингову агенцію, яка допоможе нам збільшити продажі та покращити впізнаваність бренду. Які агенції ви можете порадити для співпраці в цій сфері? Буду вдячний за будь-які рекомендації!
мелиса вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.07.2024, 16:02   #2
oldfasi
Местный

Розвиток бізнесу в інтернеті на сьогодні є невід'ємною складовою успішного підприємництва. У сучасному світі, де більшість клієнтів шукають товари та послуги онлайн, компанії, які не присутні в інтернеті, втрачають значну частину ринку. Важливо мати не лише власний вебсайт, але й ефективно просуватися у соціальних мережах, де зосереджена велика кількість потенційних клієнтів. Я думаю, вас може зацікавити маркетингова агенція Foxy-IT https://www.foxy-it.com.ua/uk/ яка пропонує повний спектр послуг для успішного просування у соціальних мережах.
Переваги співпраці з Foxy-IT включають індивідуальний підхід до кожного клієнта, високий рівень професіоналізму команди та використання сучасних інструментів і технологій для досягнення найкращих результатів.
Завдяки співпраці з Foxy-IT, ваш бізнес зможе значно збільшити свою онлайн-присутність, підвищити впізнаваність бренду та залучити нових клієнтів.
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Ответ