![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу зробити сюрприз для мами на день народження. Планую прикрасити всю кімнату великими кульками, щоб це виглядало дуже ефектно і яскраво. Думаю, це створить святкову атмосферу і підніме настрій. Чи може хтось підказати, де можна замовити такі кульки, щоб вони були якісні і доставили вчасно? Хочу знайти перевірене місце, бо вже був досвід, коли кульки швидко здулися. Буду вдячний за будь-які поради!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Можу порадити сайт Cool Shar, сам замовляв там великі кульки нещодавно. Замовляв для святкування дня народження дитини, взяв кілька великих кульок різних кольорів і форм. Все було організовано дуже добре: доставка вчасно, кульки яскраві, якісні, і головне – не здулися через пару годин. Особливо сподобалось, що можна вибрати з великого асортименту і легко замовити онлайн. Подивись їхній сайт https://baloon.kiev.ua/product-categ.../velyki-kulky/ там є багато варіантів на будь-який смак. Думаю, тобі сподобається, і твоє свято буде незабутнім!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |