![]() |
|
Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу порадитись, як правильно ловити окуня, особливо на відвідний поводок. Як ви вважаєте, ця техніка дає кращі результати, чи може є інші методи для цієї риби? Чи є у вас якісь поради щодо снастей, які краще використовувати? В інтернеті багато інформації, але хочеться почути досвід рибалок, які вже добре розбираються в цьому. Буду вдячний за рекомендації!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я багато разів ловив окуня саме на відвідний поводок, і можу сказати, що ця техніка реально працює. Найкраще вона спрацьовує, коли окунь активний і підходить до мілини. На сайті Український Риболов є дуже детальна стаття про ловля окуня на відвідний поводок https://ukrainianfishing.com.ua/tehn...ni-na-zhivtsya , де все чітко описано, включаючи типи приманок і як правильно підібрати довжину поводка. Якщо хочеш ловити на нього, рекомендую використовувати невеликі воблери або м’які приманки. Важливо, щоб поводок був не дуже довгим, інакше окунь може не так активно атакувати. Окрім цього, звертай увагу на глибину лову, особливо влітку, коли окунь тримається ближче до дна.
|
![]() |
![]() |
![]() |