![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Що робити при повітряній тривозі?
1. **Одразу прямуйте до найближчого укриття**: - Підземні переходи, метро, тощо. - Якщо не знаєте, куди йти, запитайте у дорослих. - Якщо поряд немає укриття, але видно лісосмугу, прямуйте туди і сховайтеся (дерева забирають на себе розліт осколків). 2. **Швидко одягніться та одягніть дітей**: - Перевірте наявність пришитих з внутрішньої сторони одягу у дітей дошкільного віку нашивок, на яких зазначено: прізвище, ім’я, по батькові, адреса. 3. **Ввімкніть телевізор чи радіоприймач**: - Увагно прослухайте інформацію про характер тривоги. - За можливості попередте сусідів та одиноких людей, що мешкають поруч. 4. **Якщо перебуваєте на вулиці**: - Одразу прямуйте до найближчого укриття. - Якщо не встигли добігти до укриття, негайно перейдіть у приміщення без вікон, скористайтеся правилом «двох стін». 5. **Якщо перебуваєте в автомобілі**: - Зупиніть автомобіль біля найближчого укриття. - Вийдіть з автомобіля та прямуйте до укриття. 6. **Якщо перебуваєте вдома**: - Ввімкніть телевізор чи радіоприймач. - Увагно прослухайте інформацію про характер тривоги. - За можливості попередте сусідів та одиноких людей, що мешкають поруч. 7. **Після сигналу «Відбій тривоги»**: - Вихід з укриття здійснюється колонами або групами. - Слідуйте інструкціям місцевих органів влади, та дивиться карту: https://pro.lviv.ua/karta-povitryanyh-tryvoh-lviv/. ### Алгоритм дій вчителя під час повітряної тривоги: - **Інформуйте та навчіть дітей правильного порядку дій**. - **Знизьте страх перед переходом до укриття**. - **Узяти ситуацію під контроль**. ### Алгоритм дій батьків під час повітряної тривоги: - **Інформуйте та навчіть дітей правильного порядку дій**. - **Знизьте страх перед переходом до укриття**. - **Узяти ситуацію під контроль**. ### Алгоритм дій при сигналі «Повітряна тривога»: - **Підписатися на офіційні джерела інформації**. - **Встановіть на телефоні застосунок "Повітряна тривога"**. - **Слідуйте інструкціям місцевих органів влади**. ### Алгоритм дій при повітряній тривозі: - **Кожному негайно слідувати до найближчого укриття**. - **Якщо не встигли добігти до укриття, негайно перейдіть у приміщення без вікон, скористайтеся правилом «двох стін»**. - **Далі увімкніть радіо чи телебачення, аби прослухати термінові новини про можливу надзвичайну ситуацію**. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Зараз вкрай важливо завжди перебувати в інформаційному просторі, тим паче, що події так швидко змінюються, що потрібен якісний новинний портал, котрий зможе завжди надавати тільки перевіренні та актуальні новини. Мені в цьому плані дуже пощастило, бо я завжди перебуваю у центрі подій з високоякісним новинним порталом Сryptonews https://cryptonews.com.ua/, котрий вже протягом довгого проміжку часу є моїм основним джерелом інформації. Сryptonews пропонує широкий спектр актуальних новин, аналітики та ексклюзивних матеріалів зі світу крипти. Що в свою чергу надає переваги в розумінні новин та подій, тим самим завдяки йому, я можу більш об'єктивніше оцінювати новини.
|
![]() |
![]() |
![]() |