Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 31.05.2024, 14:49   #1
Lozhechnik
Местный

По умолчанию Купити меблеву фурнітуру для реставрації шафи

Я вперше займаюся реставрацією старих меблів і зараз мені потрібно знайти меблеву фурнітуру для шафи, яка б була стильна, але при цьому гармоніювала з віком шафи. Які типи фурнітури варто розглядати і на що звернути увагу при виборі? Можливо є особливі аспекти, які допоможуть мені не помилитися у виборі?"
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.05.2024, 14:50   #2
Tisha
Местный

Вибір фурнітури для реставрації антикварної меблі вимагає особливого підходу. Вам важливо зосередитися на якості матеріалів, адже деякі можуть бути більш довговічними та стійкими до зношування. Наприклад, металеві ручки або куточки з латуні чи бронзи не тільки виглядають благородно, але й прослужать вам роками. Також, враховуйте стиль шафи: класика вимагає відповідних аксесуарів. Пам’ятайте про гармонію з загальним дизайном приміщення.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.05.2024, 14:50   #3
Lozhechnik
Местный

Ви згадали про матеріали, які краще використовувати, і про стиль, який потрібно підтримувати. Мені це допомогло зрозуміти, що потрібно шукати. Ще одне питання, яке в мене є: як визначити, що фурнітура максимально підходить для моєї шафи, і чи є які-небудь специфічні знаки якості, які мають бути присутні на якісних аксесуарах?
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.05.2024, 14:53   #4
Builder
Местный

Цитата:
Сообщение от Lozhechnik Посмотреть сообщение
Ви згадали про матеріали, які краще використовувати, і про стиль, який потрібно підтримувати. Мені це допомогло зрозуміти, що потрібно шукати. Ще одне питання, яке в мене є: як визначити, що фурнітура максимально підходить для моєї шафи, і чи є які-небудь специфічні знаки якості, які мають бути присутні на якісних аксесуарах?
Для перевірки підходящою фурнітури вам варто ознайомитись із специфікаціями та відгуками на різних сайтах. Щодо знаків якості, зверніть увагу на сертифікати відповідності стандартам, які можуть бути надані виробником. Якщо ви шукаєте де придбати меблеву фурнітуру https://viyar.ua/ua/catalog/mebelnaya_furnitura/ можу порадити переглянути асортимент у онлайн-магазині ВиЯр.
Тут ви знайдете широкий вибір фурнітури, від класичних до сучасних моделей, що підійдуть під різні стилі реставрації. Крім того, на сайті легко порівнювати продукти та читати відгуки інших покупців, що допоможе вам зробити обґрунтований вибір.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.05.2024, 15:12   #5
mari4ka
Новичок

на віярі теж брала фурнітуру дуже задоволена
mari4ka вне форума   Ответить с цитированием
Ответ