![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хтось в будинку встановлював теплу підлогу? Наскільки це ефективно та чи задоволені функціонуванням. Чи стало тепліше в приміщенні? Особливо цікавить ванна. У нас дуже холодний пол, а взимку це взагалі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Тепла підлога в будинку чи квартирі це дуже круто, адже значно тепліше, а особливо якщо є діти, то має точно бути. У сестри вже давно встановлений і взимку навіть у ванній тепло, аж приємно босому ходити.Рекомендую, так тепліше однозначно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Звісно тепла підлога це перш за все комфорт, а також значно економляться кошти на опалення. З теплими підлогами температура скрізь рівна. Ми замовляли теплу підлогу в компанії teplosfera досить швидко встановили. Перед цим проконсультували та дали чіткі розрахунки щодо ціни для нашого будинку. Більш детально ознайомитись можна на сайті компанії.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
1Thank you for another informative blog. The place else may just I am getting that type of info written in such an ideal method? I’ve a venture that I’m simply now operating on, and I’ve been on the look out for such information.|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Мені також треба хороше підлогове покриття замовити.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Обирайте підлогове покриття у магазині Еніта, тут дуже гарний асортимент. Я замовляв тут комерційний лінолеум , дуже гарний вибір та ціни. Є акційні пропозиції. Дивіться на сайті, що потрібно. Думаю, що зможете все необхідне для себе знайти.
|
![]() |
![]() |
![]() |