![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня всім! Хочу придбати собі на кухню блендер стаціонарний. Знаю що вони мають безліч корисних функцій які допомагають створювати кулінарні шедеври. Готувати полюбляю, от потрібен такий помічник. Порадьте де можна замовити.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Стаціонарний блендер дійсно дуже гарний помічник, у мене є але ручний. Стаціонарний краще тим, що його не доведеться тримати в руках під час роботи, чого не скажеш про погружном вигляді.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Будь-яка техніка, незалежно від вартості, розміру і функціональності, знаходить як прихильників, так і Хейтер. Це зрозуміло, і не тільки це стосується кухонної техніки. Ми собі купували ось такий блендер Ninja 2-в-1 з Auto-IQ, і дружина забула про складності готування з ним.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Цей малогабаритний помічник стане в пригоді й самостійним кар'єристам-гурманам, і молодим батькам, і прихильникам смузі. Він допомагає швидко і легко приготувати фруктове або овочеве пюре для малюка, подрібнити сир і часник, збити яйця. За функціональністю він, звичайно, не зрівнятися з кухонним комбайном, але він набагато зручніше. Для мене не має зручнішої моделі чим Bosch MMB6384M. Дуже подобається скляний глечик який дає можливість додавати інгредієнти прямо в процесі приготування. Блендери у Вінниці краще за все купувати ось тут https://allo.ua/ua/products/blendery/ , великий вибір якісних моделей.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |