![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Всім привіт! В мене є кілька запитань по розрахунку кубатури для обрізних дощок, адже планую купити велику партію. Як правильно розрахувати кубатуру для такої дошки? Які параметри потрібно враховувати, щоб обчислення було точним? Чи є спеціальні калькулятори для цього, чи потрібно все робити вручну? Важливо знати, щоб не переплатити за матеріал, а також, щоб його вистачило на всю площу. Хто з вас має досвід в таких розрахунках, буду вдячний за пояснення!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Зрозуміло. Можна ще використати калькулятор кубатури. Просто вводиш параметри — довжину, ширину і товщину дошки, а система вже дає точний результат. Це значно спрощує процес, якщо замовляєш велику кількість товару.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Розрахувати кубатуру можна за допомогою формули: довжина x ширина x висота = об’єм. Потім множиш цей об'єм на кількість дощок, і в результаті отримаєш кубатуру. Я зазвичай роблю це вручну, бо так краще розумієш, скільки матеріалу тобі дійсно потрібно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Зазвичай всі продають дошки в метрах, тож якщо вони в сантиметрах, то потрібно перевести. Наприклад, дошка має розмір 4 метри завдовжки, 20 см в ширину (0,2 м) і 3 см в товщину (0,03 м). Рахуємо: 4 × 0,2 × 0,03 = 0,024 куб.м. І тут я завжди звертаюся до WOODMAX, бо вони не тільки продають чудовий товар, але й допомагають у таких розрахунках. Якщо сумніваєшся, краще уточни у них, вони все пояснять, а ще можуть порадити, як краще вибрати матеріал, щоб не помилитися. І це класно, бо вони вже мають величезний досвід роботи. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |