![]() |
|
|||||||
| Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Доброго дня всім! Хочу цього року вперше спробувати цілеспрямовано піти на щуку. Раніше ловив тільки карасів на поплавок, тому досвіду зі спінінгом зовсім мало. Порадьте, будь ласка, з чого почати збір снастей та на які типи водойм краще виїжджати на початку свого шляху? Дякую!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Мої вітання початківцю! Це чудове хобі, яке затягує з головою. Я сам колись починав з бамбукової вудки, а тепер не уявляю життя без спінінга. Для перших кроків обирай невеликі озера або затоки річок зі спокійною водою. Знаєш, якісна риболовля на щуку https://ukrainianfishing.com.ua/cate...alka-na-shhuku починається з правильного повідця, бо її зуби перекушують звичайну волосінь миттєво. Багато корисного про вибір першого комплекту я знайшов на порталі Український Риболов, там є цілий розділ для новачків про підбір тестів вудилища та котушок. Я б радив тобі почати з класичних коливалок або яскравого силікону на джиг-головці. Головне — не намагайся відразу купувати найдорожче спорядження, краще навчися відчувати дно і розуміти, де хижак може ховатися в засідці. Удачі тобі, обов'язково поділися потім фотографіями першого трофея тут на форумі!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Спінінг: універсальний 2.1–2.4 м, тест приблизно 5–20 г (підійде під більшість приманок для щуки)
Котушка: розмір 2000–3000, без фанатизму, але щоб рівно укладала шнур Шнур: плетений 0.10–0.14 мм (краще за волосінь для контролю) Повідок: обов’язково металевий або флюорокарбон товстий — щука часто перекушує |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
На щуку ще ходив, але зараз просто нема нормальних місць для стабільної ловлі. А от коропа та карася цілком успішно ловлю на невеликому озерці, там уже є свої робочі точки і свій підхід. Останнім часом все більше цікавлюся методом херабуна, експериментую з прикормками і снастями. Для свого хобі все взяв в одному місці, це інтернет-магазин Херабуна . Є розуміння, що підхід реально цікавий і має свої особливості. Далі буду пробувати різні суміші та налаштовувати ловлю під свої умови.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|