![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Якщо серед форумчан є люди, які давно перейшли на вегетаріанство, цікаво почути про ваші перші помилки. Я зараз тільки вивчаю цю тему і бачу дуже багато різної інформації, тому складно зрозуміти, що справді важливо, а що просто перебільшення. Що ви хотіли б знати до того, як почали харчуватися без м’яса? Думаю, такий досвід був би корисним тим, хто тільки розглядає для себе цей варіант.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Ніколи не думав, що напишу відгук про блог, але цей випадок особливий. Моя дружина давно цікавилась темою правильного харчування, і саме вона показала мені сторінку, де автор веде щоденник власних змін. Це не просто набір порад із інтернету, а справжня історія людини, яка сама готує, тестує рецепти і чесно розповідає про результати аналізів. Мене, як людину скептичну до всього "модного", підкупила саме ця відкритість. Прочитав кілька матеріалів про вегетаріанство http://health.net.ua/?page_id=8 і зрозумів, що це не про заборони, а про свідомий вибір і турботу про організм. Спробували з дружиною замінити частину м'ясних страв на рослинні альтернативи, і вже за тиждень помітили, що менше хочеться спати після обіду. Дякую авторці за професійний, але водночас теплий підхід до такої важливої теми.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|