О, це класична проблема при ремонті у квартирах старого фонду, ми самі через це проходили минулого року. Чавунна ванна - річ неймовірно важка і габаритна, самому з нею впоратися просто реально неможливо, можна тільки спину зірвати або пошкодити стіни в коридорі та під'їзді. Я спочатку думав найняти звичайних вантажників з оголошень, але вони за один тільки спуск без ліфта заломили таку ціну, що весь сенс здачі металу просто втрачався. У підсумку сусід порадив нормальну службу, я замовив вивезення через їхній сайт
https://xn--80ajtaabfob8a.kiev.ua/ua/ і взагалі не пошкодував. Хлопці приїхали дуже швидко, буквально протягом кількох годин після дзвінка. З ними була спеціальна техніка і ремені. Вони настільки акуратно і професійно все зробили, що я навіть здивувався - жодного куточка в коридорі не зачепили. Ванну винесли, спустили з нашого четвертого поверху, завантажили в свій бус. Зважування відбувалося прямо на вулиці на точних електронних вагах, все абсолютно чесно і прозоро. Розрахувалися відразу готівкою на місці за хорошим тарифом за чавун. Вийшло дуже вигідно, бо ми і від важкого хламу позбулися, і отримали непогані гроші, які потім витратили на покупку нових будматеріалів. Рекомендую звертатися до них, це збереже ваші нерви і здоров'я.