Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.07.2026, 13:02   #1
Harun
Местный

По умолчанию Державна прикордонна служба України єдрпоу

Всім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна швидко перевірити офіційну інформацію про українські установи та компанії. Мене цікавить ЄДРПОУ Державної прикордонної служби України, а також загалом хочеться знайти зручний сервіс для подібних запитів. Трохи дивує, що начебто інформація відкрита, але знайти її в зручному вигляді іноді буває непросто. Можливо, хтось уже має досвід використання каталогів компаній або спеціальних платформ і може підказати, який варіант справді економить час. Буду вдячна за будь-які рекомендації, бо хочу розібратися в цьому питанні.
Harun вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.07.2026, 11:47   #2
albelen36
Местный

Я працюю юристом у консалтинговій компанії в Одесі та часто супроводжую державні тендери для клієнтів. В одному з проєктів знадобилося уточнити державну прикордонну службу України єдрпоу https://edrpou.ubki.ua/ua/14321481 щоб коректно оформити пакет тендерної документації. Перевірка контрагента за кодом ЄДРПОУ дозволяє юристам оперативно підтверджувати статус державних та комунальних установ під час підготовки офіційних паперів. Завдяки спеціальному сервісу швидкої перевірки українських компаній я отримав усі необхідні дані буквально за лічені хвилини, що значно спростило мою роботу. Раніше подібна інформація вимагала офіційних запитів і тривалого очікування відповіді. Тепер же весь процес став прозорим, зручним і доступним онлайн у будь-який час. Це справді велике полегшення для юристів, які працюють із державними структурами. Раджу колегам користуватися такими інструментами для економії часу та підвищення точності документів.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ