![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Друзі, підкажіть, будь ласка, хто вже користувався австрійською косметикою Schоn Berg? Останнім часом все частіше бачу позитивні відгуки, але хотілося б почути думку саме тих, хто реально тестував засоби не один день. Цікавить, чи відповідає якість ціні, як шкіра реагує після тривалого використання, чи є хороший ефект від зволоження, відновлення та живлення. Також цікаво, чи підходить вона для чутливої шкіри та чи варто починати знайомство з цим брендом без рекомендації косметолога?
Последний раз редактировалось Tisha; 14.07.2026 в 17:17. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я свого часу теж довго сумнівався перед покупкою, тому що не хотілося переплачувати лише за красиву історію бренду. В результаті обрав кілька базових засобів для щоденного догляду і можу сказати, що найбільше сподобалася текстура, економна витрата та комфортні відчуття після використання. Для мене було важливо, щоб косметика не перевантажувала шкіру, швидко вбиралася й не залишала липкості. Якщо правильно підібрати догляд під свій тип шкіри та регулярно ним користуватися, результат поступово стає помітним навіть без складних косметологічних процедур.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Саме цього й хотіла дізнатися від людини, яка вже мала власний досвід. У мене комбінована шкіра, іноді з'являється сухість, а іноді навпаки жирний блиск, тому підібрати хороший догляд буває непросто. Хотілося б знайти засоби, які можна використовувати постійно без подразнення, щоб шкіра виглядала більш доглянутою та свіжою. Якщо ще хтось користувався цією косметикою, буду рада почути враження, особливо щодо кремів, масок і засобів для очищення.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Зручно, що вся продукція зібрана в одному місці, тому можна підібрати повноцінний догляд відповідно до потреб шкіри, не витрачаючи час на пошук окремих засобів. Інформації про кожен продукт достатньо, щоб зрозуміти його призначення та особливості застосування, а асортимент дозволяє обрати як рішення для домашнього використання, так і для професійних процедур.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|