![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт усім. Нещодавно взяв собі вживаний електрокар, і зараз треба поміняти пару деталей по ходовій і знайти новий салонний фільтр. Звичайні автомагазини біля дому розводять руками, кажуть, що по електричках нічого немає. В інтернеті повно якихось сумнівних сайтів, але стрьомно купувати навмання, щоб не прислали якийсь непотріб. Підкажіть перевірений магазин запчастин та комплектуючих для електромобілів, де реально нормальна якість і не ломлять потрійну ціну?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я теж спочатку розгубився, коли пригнав свій перший електрокар і зіткнувся з пошуком розхідників. Думав замовляти напряму з Америки чи Китаю, навіть моніторив закордонні сайти, але там доставка затягується на тижні, та й з нашими податками виходить дорого. Потім пробував шукати по місцевих розбірках, але там або стан жахливий, або ціни загинають неадекватні. Зрештою знайомий порадив заглянути на Evox https://evox.com.ua/ і це реально спростило життя. Я там замовляв фільтри, деякі елементи підвіски та новий зарядний кабель, все прийшло швидко і стало як рідне. Менеджери там толково підказують по сумісності, тому тепер купую тільки у них. Коротше, краще брати у перевірених хлопців, ніж ризикувати на випадкових сайтах.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
З електромобілями справді не всі магазини працюють, тому краще звертатися до спеціалізованих продавців запчастин саме для електрокарів. Я б радив спочатку перевірити наявність деталей за VIN-кодом, щоб точно підійшли потрібні комплектуючі. Так менше ризику отримати не той фільтр чи деталь по ходовій. Також звертайте увагу на відгуки, гарантію та консультацію перед покупкою, бо з електромобілями важлива сумісність деталей.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
У мене електромобіль Volvo EX30, тому запчастини замовляю тільки в офіційного дилера. Для мене важливо бути впевненим у якості деталей, їхній сумісності та отримувати професійний сервіс. Завжди рекомендую купувати запчастини Вольво у офіційного представника тут https://winnerauto.volvocarsdealer.c...re-parts-order , адже це надійніше та допомагає уникнути зайвих проблем під час обслуговування автомобіля.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|