![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вітаю житомирян! Порадьте, будь ласка, де у нас можна замовити смачну піцу з доставкою? Хочеться нормального тіста і якісної начинки, а не просто основу, обсипану дешевим сиром. Вже кілька разів обпікався на доставках, де привозили холодну або несмачну їжу. Може, хтось знає місця, де до справи підходять відповідально? Буду вдячний за рекомендації, де найкраще співвідношення ціни та якості, щоб можна було впевнено замовляти на компанію друзів.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Вітаю! У Житомирі зараз є непогані варіанти, але особисто я віддаю перевагу https://fichepizza.com.ua/zhytomyr/ через стабільність смаку. У них піца завжди на висоті: тісто в міру тонке, начинки дійсно багато, і відчувається, що продукти не найдешевші. Мені подобається їхній сервіс — привозять вчасно, кур'єри адекватні. Це той випадок, коли отримуєш рівно те, на що розраховуєш, замовляючи в хорошому закладі. Як на мене, це оптимальний вибір для вечора з друзями або сім'єю, коли хочеться смачно поїсти.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|