![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Привіт усім! Я планую суттєво розширювати свій бізнес і розумію, що самотужки обробляти замовлення та залучати клієнтів більше не можу. Хочу з нуля побудувати повноцінний відділ продажів, але не знаю, як правильно розподілити ролі між менеджерами, які KPI їм поставити та як контролювати їхню роботу, щоб вони не зливали гарячі ліди. Поділіться перевіреними інструкціями чи чек-листами для старту.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Коли я вперше наймав команду сейлзів, то наступив на всі можливі граблі — відсутності регламентів, хаосу в комунікаціях та відсутності чіткої мотивації. Навести лад у голові та структурувати процес мені дуже допомогла одна крута стаття про організацію відділу продажів. Експерти Бінотел детально й покроково розібрали там увесь процес: від підбору персоналу до впровадження технічних інструментів контролю. Завдяки цим порадам від Binotel я зміг вибудувати прозору систему роботи, підключити аналітику дзвінків і вже за перший місяць роботи нової команди подвоїти виручку компанії. Якщо ви тільки на початку цього шляху, обов'язково вивчіть цей матеріал.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|