Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 18.06.2026, 15:51   #1
хх8хх
Местный

По умолчанию Стильний текстиль для спальні

Доброго дня, форумчани! Хочу повністю оновити вигляд свого ліжка й зробити спальню більш стильною та сучасною. Які відтінки та матеріали зараз взагалі вважаються найпопулярнішими? Що порадите придбати для красивого візуалу, щоб не виглядало банально?
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.06.2026, 20:39   #2
хх8хх
Местный

Привіт! Сучасний стиль — насамперед про вишуканий мінімалізм та глибокі природні кольори. Оновлювати кінку я починала з перегляду різних каталогів, і мені припав до душі інтернет-магазин PledOK з чудовим асортиментом. На сайті знайшлася крута постільна білизна https://pled-pokryvalo.com.ua/ графітового відтінку, яка кардинально змінила загальний вигляд моєї кімнати. Раджу обирати глибокий зелений, теракотовий або стриманий сірий колір замість застарілих квіткових принтів. Додайте зверху якісне фактурне покривало чи плед. Таке поєднання тканин додасть гарного об'єму ліжку та створить ефект затишного готельного номера. Експериментуйте з текстурами сміливіше.
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Ответ