![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Всім привіт. Через постійні дедлайни на роботі повністю втратила нормальний сон, кручуся в ліжку до ранку з думками. Постійно фонова тривога в грудях, роздратування через кожну дрібницю і дика втома вдень в офісі. Снодійні пити боюся, бо після них голова важка і неможливо працювати перед монітором. Як можна заспокоїти нервову систему сучасними безпечними методами у Києві?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Вітаю. Безсоння - це перший признак того, що мозок застряг у режимі тривоги і не може самостійно переключитися на відпочинок. Звичайні трав'яні чаї чи відпочинок на вихідних тут уже не допоможуть, треба відновлювати біоритми нейронів апаратно. Мені дуже допомогла магнітна стимуляція кори головного мозку в одному інноваційному центрі. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з релаксації нервової системи та регуляції природного сну. Імпульси м'яко гасить це постійне збудження клітин, і організм починає сам виробляти мелатонін. Мій сон повністю налагодився десь на сьомому сеансі, тепер засинаю дуже швидко і без тривожних думок. Зранку голова ідеально ясна, з'явилося багато сил для роботи, і настрій став стабільним. В клініці у Києві обладнання топове, лікарі дуже професійні та чуйні до пацієнтів. Раджу спробувати цей екологічний шлях відновлення сил, це повертає спокій.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Щиро дякую за пораду про магнітну стимуляцію, якраз і шукала безпечний метод для мозку без снодійних таблеток. Засинати швидко і прокидатися бадьорою - це моя головна мета зараз. Обов'язково вивчу сайт.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|