Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 13.05.2026, 14:52   #1
Harun
Местный

По умолчанию Як нормально вибрати агентство для реклами в Google і не злити бюджет?

Працюю з невеликим інтернет-магазином і нарешті дійшов до того, що сам уже не витягую рекламу в Google. Хочу звернутися до агентства, але очі розбігаються — у всіх красиві сайти, обіцянки й “гарантії результату”. Підкажіть, на що ви дивились при виборі? Чи реально зрозуміти ще на етапі спілкування, що люди реально шарять, а не просто продають послугу? Може, є якісь питання, які варто ставити одразу? Буду вдячний за поради від тих, хто вже проходив цей шлях і залишився задоволений співпрацею.
Harun вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.05.2026, 17:26   #2
oldfasi
Местный

Сьогодні навіть невеликий бізнес без присутності в інтернеті втрачає величезну кількість потенційних клієнтів. Я це добре зрозумів, коли допомагав знайомим запускати власну справу, і побачив, як люди насамперед шукають товари та послуги саме через Google. Якщо компанії немає онлайн, для багатьох вона просто не існує. Соціальні мережі, сайт, реклама та SEO зараз працюють як повноцінний менеджер з продажів, тільки цілодобово. Ми звернулися до агентства реклами Google WebNewton https://webnewton.com і реально побачили результат уже через короткий час. Хлопці грамотно налаштували метарекламу, допомогли з SEO-просуванням і пояснили, як правильно працювати з аудиторією в інтернеті. Після цього кількість заявок збільшилася, а клієнти почали самі знаходити нас через пошук. Мені подобається, що зараз бізнес може розвиватися навіть без великих офісів чи дорогих вивісок, якщо правильно працювати онлайн. Саме тому вважаю, що інтернет-просування сьогодні — це не розкіш, а необхідність для будь-якої сучасної компанії.
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Ответ