![]() |
|
|||||||
| Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Останнім часом зіткнувся з проблемою: ніяк не можу закинути годівницю точно в одну точку, постійно розкид по кілька метрів. Можливо, я неправильно тримаю вудилище чи роблю занадто різкий рух? Порадьте, як відпрацювати точність, щоб не розмивати кормову пляму.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Слухайте, точність — це взагалі база, особливо в карпфішингу, де кожен метр відхилення може коштувати вам клювання. Я сам довго мучився, поки не почав звертати увагу на положення ніг та фіксацію погляду на орієнтирі на протилежному березі. Нещодавно вивчав журнал про риболовство CarpFishingClub, і там знайшов шикарний розбір того, як ставиться техніка закидання https://carpfishingclub.com.ua/osnov...syagty-uspihu/ для досягнення максимального результату. У CarpFishingClub дуже правильно пишуть про плавний розгін бланка та правильний момент відпускання волосіні. Я спробував змінити хват вудилища за їхніми порадами, і розкид реально зменшився. Головне — не намагатися вкласти всю силу в один ривок, а робити все монолітно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|