Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Спорт, активный отдых, туризм

Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия.

Ответ

Опции темы
Старый 12.05.2026, 09:26   #1
Layma
Новичок

По умолчанию Балансири для зимової риболовлі

Хоч зараз весна, я вирішив скористатися розпродажами і заздалегідь прикупити приманок для підлідного лову. Підкажіть, які кольори та розміри вважаються найбільш універсальними для окуня та щуки? Хочеться зібрати робочу коробку до наступної зими, поки ціни не кусаються.
Layma вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.05.2026, 10:50   #2
хх8хх
Местный

Дуже мудре рішення, я сам часто купую зимовий крам саме зараз, бо економія виходить суттєва. Щодо приманок, то балансири — це класика, яка завжди працює, якщо розуміти їхню гру. Я минулої зими експериментував із різними виробниками і знайшов багато цікавого в журналі FishDream. Там була стаття, де детально описувався кожен балансир для зими https://fishdream.com.ua/czikavo-ta-...lya-rybolovli/ та техніка його анімації. У FishDream автори дають поради, як правильно підбирати вагу під глибину водойми, щоб приманка малювала чітку "вісімку". Журнал FishDream також підказав мені, які кольори краще працюють у похмуру погоду, а які — у сонячні дні. Я тепер точно знаю, що кілька кислотних та натуральних моделей мають бути обов'язково. Почитайте ці рекомендації у FishDream, це допоможе вам не набрати зайвого і підготуватися до морозів професійно!
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Ответ