![]() |
|
|||||||
| Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Хоч зараз весна, я вирішив скористатися розпродажами і заздалегідь прикупити приманок для підлідного лову. Підкажіть, які кольори та розміри вважаються найбільш універсальними для окуня та щуки? Хочеться зібрати робочу коробку до наступної зими, поки ціни не кусаються.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Дуже мудре рішення, я сам часто купую зимовий крам саме зараз, бо економія виходить суттєва. Щодо приманок, то балансири — це класика, яка завжди працює, якщо розуміти їхню гру. Я минулої зими експериментував із різними виробниками і знайшов багато цікавого в журналі FishDream. Там була стаття, де детально описувався кожен балансир для зими https://fishdream.com.ua/czikavo-ta-...lya-rybolovli/ та техніка його анімації. У FishDream автори дають поради, як правильно підбирати вагу під глибину водойми, щоб приманка малювала чітку "вісімку". Журнал FishDream також підказав мені, які кольори краще працюють у похмуру погоду, а які — у сонячні дні. Я тепер точно знаю, що кілька кислотних та натуральних моделей мають бути обов'язково. Почитайте ці рекомендації у FishDream, це допоможе вам не набрати зайвого і підготуватися до морозів професійно!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|