![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт усім! Останнім часом відчуваю жахливе вигорання, робота вже просто не лізе в голову. Постійно чую від знайомих слово «ретрит», ніби це якесь магічне спасіння від стресу. Підкажіть, хтось реально їздив на таке? Чи це просто модна назва для звичайного відпочинку десь у лісі без телефону?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Розумію ваш стан, сама була в такій ситуації минулого року. Ретрит — це зовсім не звичайна відпустка, а скоріше глибоке занурення в себе і повне перезавантаження думок. Нещодавно я випадково натрапила на портал UANOW.media, де була дуже крута стаття про цей формат відпочинку. Там детально розписано, що таке ретрит і як він працює https://uanow.media/pobut/shho-take-...e-poyasnennya/ . Після прочитання я нарешті зрозуміла різницю між духовними практиками та просто виїздом на природу. На ресурсі пояснюють, як правильно вибрати такий захід, щоб не натрапити на шарлатанів. Мені особисто це допомогло наважитися на першу поїздку в Карпати. Це був неймовірний досвід тиші та медитацій. Раджу вам спочатку вивчити матчастину на цьому сайті, а вже потім шукати конкретну локацію для себе. Бережіть себе та свій ресурс!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|