![]() |
|
|||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрий день! У мене дуже чутлива шкіра, тому вибір піни або гелю для гоління — це завжди ціла пригода. Більшість того, що продається в мас-маркеті, викликає подразнення або сухість. Може, хтось знає перевірені місця з якісною продукцією, бажано європейською? Буду вдячний за ваші поради та особистий досвід.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Доброго дня! Ваша проблема мені знайома, я теж довго мучився з почервоніннями, поки не знайшов магазин BIO Trading LTD. Це фактично великий інтернет магазин засобів для гоління , де представлено багато німецької та польської косметики. Я тепер тільки там і закуповуюсь, бо товари оригінальні та якісні. Беру спеціальні гелі для чутливої шкіри, і різниця з тим, що стоїть на полицях у супермаркетах, просто колосальна. Шкіра після них м'яка, ніякого печіння чи висипань. Раджу заглянути до них на сайт, там асортимент дозволяє підібрати догляд під будь-який запит.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|