![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрий день! Потрібна порада від тих, хто має досвід у міжнародній логістиці. Вперше планую відправку комерційного вантажу, тому трохи хвилююся, щоб усе було оформлено правильно. Підкажіть, будь ласка, до кого краще звернутися — до офіційних логістичних операторів чи можна довіритися менш відомим компаніям із хорошими відгуками? Також цікаво, чи допомагають вони з документами, чи це повністю на клієнті. Буду вдячна за будь-які поради або особистий досвід, адже хочеться зробити все максимально надійно.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Як людина, яка часто замовляє товари для виробництва, я постійно стикаюся з питанням перевезення вантажів з Китаю https://amtl.com.ua після кількох невдалих спроб з різними посередниками я почав співпрацювати з АМТ Логістика і залишився дуже задоволений. Вони одразу пояснили всі етапи доставки і допомогли підібрати найвигідніший маршрут. Вантажі приходять без пошкоджень і строго у визначені строки. Мені також подобається, що можна відстежувати процес і завжди знати, де знаходиться товар. Це додає впевненості і спокою в роботі. Окремо хочу відзначити адекватні тарифи, які не «з’їдають» увесь прибуток.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|