![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрий день. Хочу створити інформаційний блог про вирощування овочів та фруктів з можливістю регулярно публікувати корисні статті, поради та фото звіти з власного городу. Чув що WordPress добре підходить для таких проектів з блогами. Підкажіть перевірених виконавців для створення такого ресурсу?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Чудово розумію вашу ідею, адже сам веду кулінарний блог з рецептами та фото процесу приготування страв. Розробка сайтів на WordPress у ADS group виконується з урахуванням всіх потреб для блогів та регулярних публікацій контенту без технічних знань. Команда створила для мене зручний сайт для компанії з інтуїтивною панеллю управління, де я сам додаю нові матеріали без звернення до програмістів. Також зробили кілька лендінгів під платні курси та майстер класи для монетизації блогу. Навчили всім функціям системи, тепер керую контентом самостійно повністю. Працюють через договір з чіткими термінами виконання. Звертайтеся до ADS group, не пошкодуєте.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|