![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Потрібна порада досвідчених мам. У малого почали сльозитися очі та з’явився висип після прогулянки в парку. Раніше такого не помічала, тому трохи розгублена. Підкажіть, з чого взагалі починати? Може, є якісь перевірені методи чи засоби, щоб полегшити стан дитини прямо зараз? Дуже чекаю на ваші відповіді.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Дуже вас розумію, бо сама вперше зіткнулася з цим минулого року. Головне — не панікуйте та обов'язково запишіться до алерголога, щоб здати проби. Але симптоми треба знімати вже зараз. Я зазвичай одразу вмиваю дитину після вулиці та змінюю одяг. Ще дуже важливо підібрати правильні таблетки від алергії , які підходять саме за віком. Я зазвичай шукаю дитячі форми сиропів або крапель через сервіс еТаблетка. Там зручно порівняти ціни в різних аптеках і почитати опис, щоб не купити зайвого. Мені подобається, що на сайті eTabletka можна швидко забронювати ліки біля дому. Це суттєво економить час, коли дитина вередує. Спробуйте подивитися там варіанти за діючою речовиною. Бажаю вашому малюку швидкого одужання та терпіння вам!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|