Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 27.03.2026, 04:46   #1
sergejmakarov51
Местный

По умолчанию Продати акаунт google ads

У мене був старий, але дуже надійний акаунт Google Ads з історією реальних витрат та успішними рекламними кампаніями. Вирішив його продати, щоб вивільнити кошти для нового проєкту й не витрачати час на самостійний пошук покупця. Звернувся до Astalavista за рекомендацією знайомого маркетолога, який уже користувався їхніми послугами й залишився задоволений. Усе спілкування відбувалося через Telegram, що дуже зручно - не потрібно нікуди їхати чи телефонувати. Надіслав ідентифікатор облікового запису, і вже за 15–20 хвилин отримав безкоштовну попередню оцінку та вирішив продати акаунт google ads https://astalavistaccs.com/ Менеджер детально пояснив, як формується підсумкова ціна: враховувалися вік акаунта, стабільність роботи, наявність підтверджених платежів, кількість запущених кампаній і відсутність порушень. Запропонована сума виявилася навіть вищою, ніж я розраховував, що стало приємним сюрпризом. Угоду оформили дистанційно, всі етапи передачі доступу пройшли прозоро і безпечно, підтримка оперативно відповідала на всі питання. Гроші надійшли на картку відразу після завершення угоди. Дуже задоволений сервісом, тепер знаю, до кого звертатися в майбутньому, якщо знадобиться продати ще один акаунт.

sergejmakarov51 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ