Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 23.03.2026, 18:42   #1
Builder
Местный

По умолчанию Хто пробував водостійкі сонцезахисні засоби — чи дійсно тримаються весь день?

Хтось пробував водостійкі сонцезахисні засоби для обличчя та тіла під час спекотного дня, коли доводиться бути на вулиці кілька годин поспіль? Чи дійсно вони тримаються весь день без повторного нанесення, навіть якщо сильно потієш або випадково зачіпаєш шкіру рушником чи одягом? Мені важливо зрозуміти, чи це реально працює, бо не хочу, щоб шкіра постраждала від сонця, а крем постійно змивався.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.03.2026, 18:43   #2
Tisha
Местный

Я користуюся водостійкими сонцезахисними засобами вже декілька років, і можу сказати, що дійсно є відчутна різниця порівняно зі звичайними кремами. Вони створюють певну плівку на шкірі, яка не змивається потом або водою так швидко, як звичайні засоби. Але все одно важливо наносити достатню кількість і рівномірно, бо якщо шар тонкий, ефект зменшується. Я завжди наношу крем перед виходом з дому і повторно тільки при тривалому контакті з водою.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.03.2026, 18:43   #3
Builder
Местный

Тобто виходить, що водостійкий крем не означає абсолютного захисту протягом усього дня, особливо при активному русі або коли ти потієш? А як щодо використання під макіяжем — він не скочується чи не залишає плям? Мені важливо знайти спосіб, щоб шкіра була захищена, а макіяж виглядав нормально без підфарбовування кожні дві-три години. Я не впевнена, наскільки такі засоби сумісні з косметикою.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.03.2026, 18:44   #4
Tisha
Местный

Цитата:
Сообщение от Builder Посмотреть сообщение
Тобто виходить, що водостійкий крем не означає абсолютного захисту протягом усього дня, особливо при активному русі або коли ти потієш? А як щодо використання під макіяжем — він не скочується чи не залишає плям? Мені важливо знайти спосіб, щоб шкіра була захищена, а макіяж виглядав нормально без підфарбовування кожні дві-три години. Я не впевнена, наскільки такі засоби сумісні з косметикою.
Насправді сонцезахисні засоби водостійкого типу створюють захисний бар’єр, який тримається довше, ніж стандартні креми, але для повного комфорту та ефективності все ж важливо дотримуватися правил нанесення — щедрий, рівномірний шар та повторне нанесення після тривалого контакту з водою або сильного потовиділення. Особисто я завжди користуюся засобами від Estet Beauty, бо вони добре поєднуються з макіяжем і не залишають жирного блиску або білих слідів.

Можна наносити під тональний крем або пудру, головне — дати продукту трохи часу вбратися. Також водостійкі креми не перешкоджають шкірі дихати і не закупорюють пори, тому вони підходять для щоденного використання на прогулянках, спорті чи пляжі. Загалом, при правильному використанні можна розраховувати на захист на кілька годин без повторного нанесення, а шкіра залишається зволоженою і захищеною від сонячних опіків.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Ответ