Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.02.2026, 13:20   #1
ardzo
Местный

По умолчанию Хочу вибрати і знайти оцет у Дніпрі

Намагаюсь знайти оцет у Дніпрі, але хочу натуральний, без зайвих добавок. Можливо, хтось має поради, де можна купити такий продукт? Я віддаю перевагу оцту без хімії, для маринадів і салатів. Буду вдячна за реальні варіанти і місця!
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.02.2026, 13:20   #2
Teer
Местный

З оцтом, справді, є проблема в магазинах часто додають зайву хімію. Я вже давно замовляю лише натуральний оцет через інтернет. Наприклад, яблучний або бальзамічний олівець холодного віджиму вони мають м’який смак і відмінно підходять для різних страв. Рекомендую звертати увагу на магазин, де товар пройшов сертифікацію, це дає більше впевненості в натуральності. Доставка в Дніпрі зазвичай не забирає багато часу, а ціни адекватні.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.02.2026, 13:20   #3
Калина
Местный

Якщо оцет має бути дійсно натуральним, то я завжди беру його в спеціалізованих онлайн-магазинах. Більшість звичайних супермаркетів продають оцет з додаванням консервантів. У таких магазинах, як правило, є розділ органічних продуктів, де можна знайти натуральний оцет. Я, наприклад, беру лише той, що виробляється методом холодного віджиму смак набагато кращий, і він підходить не лише для салатів, а й для приготування маринадів. Спробуй пошукати таке в інтернеті це точно не розчарує!
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.02.2026, 13:21   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Якщо оцет має бути дійсно натуральним, то я завжди беру його в спеціалізованих онлайн-магазинах. Більшість звичайних супермаркетів продають оцет з додаванням консервантів. У таких магазинах, як правило, є розділ органічних продуктів, де можна знайти натуральний оцет. Я, наприклад, беру лише той, що виробляється методом холодного віджиму смак набагато кращий, і він підходить не лише для салатів, а й для приготування маринадів. Спробуй пошукати таке в інтернеті це точно не розчарує!
Власне, я вже кілька років купую оцет через інтернет-магазин Маудау. Мені подобається їхній асортимент, бо там реально можна знайти не лише яблучний оцет, а й різні бальзамічні варіанти. У них оцет https://maudau.com.ua/dnipro/category/otset без консервантів і хімії, що для мене дуже важливо.
Останній раз замовляла кілька видів від класичного яблучного до ексклюзивного бальзамічного з італійськими травами. Окрім того, доставка по Дніпру дуже швидка, а ще є знижки, тому ціни цілком демократичні. Якщо хочеш спробувати щось натуральне і смачне спробуй їхній асортимент!
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ