![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Де можна замовити все для опалення і сантехніки без необхідності звертатися до кількох продавців?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Для монтажа системы отопления мы использовали Romstal. Все нужные товары можно найти на сайте по ссылке, что значительно упрощает подбор оборудования. Специалисты помогли определиться с моделями насосов и котлов, а доставка и установка прошли быстро и без проблем, что позволило вовремя завершить работы в доме.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я для опалення в будинку вирішив купити печі-каміни. Якщо хтось знає, де їх краще купувати, - підкажіть.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я довго думав, як краще організувати опалення в будинку так, щоб було і тепло, і затишно, і водночас не залежало від світла чи газу. У результаті вирішив купувати печі‑каміни й знайшов дуже хороші варіанти в інтернет магазині Plamen https://plamen.in.ua/ Там реально великий асортимент різних моделей, тож я підібрав саме ту, яка підходить за потужністю і дизайном до нашої вітальні. Замовлення пройшло без проблем, і тепер у будинку тепло та комфортно навіть у холодні дні. Якщо хтось теж шукає надійне рішення для опалення, цей варіант однозначно вартий уваги.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|