Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Транспорт

Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения.

Ответ

Опции темы
Старый 24.03.2025, 21:52   #1
Lalina
Местный

По умолчанию Китайські електромобілі: варто чи ні?

Думаю про електрокар, але не впевнений, чи варто брати саме китайський. Кажуть, вони дешевші, але як щодо якості? Чи дійсно вони на рівні з європейськими та американськими моделями? Хотілося б почути реальні відгуки.
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.03.2025, 22:50   #2
хх8хх
Местный

Китайські електромобілі справді коштують менше, але це не означає, що вони поступаються якістю. Багато з них оснащені новітніми батареями з великим запасом ходу, продуманими салонами та сучасними системами безпеки. Китайський авторинок розвивається шаленими темпами, тому конкуренція між виробниками лише покращує якість. Особливо варто звернути увагу на Zeekr – він не просто стильний, а ще й дуже технологічний!
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.05.2025, 20:48   #3
Retorn
Местный

Если у вас есть сомнения, значит стоит рассмотреть другие варианты.
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.05.2025, 21:52   #4
Roian
Местный

А посмотрите, что предлагает официальный дилер Бентли в Украине https://bentley-kyiv.com/ru/ — здесь действительно впечатляющий выбор. На сайте представлены как новые модели, включая Continental GT, Flying Spur, Bentayga и GTC, так и гибридные версии, например, Bentayga Hybrid. Также можно узнать о наличии автомобилей, конфигурациях, ценах, заказать тест-драйв или персонализировать свой будущий автомобиль. Всё в премиум-уровне, как и положено Bentley. Отличное место, если задумываетесь о покупке по-настоящему статусной машины.
Roian вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.11.2025, 11:43   #5
Kurazch
Местный

То може варто дозбирати трішки грошей та взяти щось більш толкове?
Kurazch вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.11.2025, 11:45   #6
Kurazch
Местный

Мені цікаво, а яких взагалі автівок більше на наших дорогах? І як часто водії порушують правила? Чи в Україні більше зразкових водіїв які гарно себе поводять?
Kurazch вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.11.2025, 18:56   #7
Kataklizm
Местный

Цитата:
Сообщение от Kurazch Посмотреть сообщение
Мені цікаво, а яких взагалі автівок більше на наших дорогах? І як часто водії порушують правила? Чи в Україні більше зразкових водіїв які гарно себе поводять?

Якщо подивитися на наші дороги, то, на мою думку, переважають автомобілі середнього класу. Усе ще дуже багато ввезених європейських авто, на кшталт різних моделей Volkswagen, Skoda, Renault. Вони практичні і порівняно недорогі в обслуговуванні.

Щодо порушень, то, чесно кажучи, порушників вистачає, як і скрізь. Я не скажу, що в нас більше зразкових водіїв, але й не більше "лихачів". Просто зараз, завдяки камерам автофіксації, будь-яке порушення фіксується і приходить "лист щастя", тому водії стали обережнішими. Коли бачиш, що будь-яке ігнорування правил одразу перетворюється на штраф, дисципліна зростає. Щоб не пропустити штраф і вчасно його сплатити, я раджу встановити собі штрафи ПДР додаток на телефон. Це дуже зручно, бо він сам повідомляє про наявність нових штрафів, і ти можеш одразу оплатити, щоб отримати знижку.
Kataklizm вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.11.2025, 14:32   #8
Nikki_23
Местный

Нещодавно тестував новий Мітсубісі АСХ https://mitsubishi-arma.com.ua/asx в Арма Моторс і чесно — здивувався. Машина компактна, але дуже простора всередині. Підвіска приємно відпрацьовує нерівності, салон акуратний і сучасний, мультимедіа інтуїтивна. У салоні мені пояснили кожну дрібницю, дали спокійно протестувати авто без зайвого тиску. Реально хороший варіант для міста, і дилер повністю сприяє правильному вибору.
Nikki_23 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ