|  | 
| 
 | |||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... | 
|  | 
|  | Опции темы | 
|  29.10.2025, 22:02 | #1 | 
| Местный Регистрация: 27.04.2017 
				 |  Франке тектонайт чи гранітна мийка - що вибрати? 

Не можу визначитися, що краще взяти: мийку Franke тектонайт чи гранітну. Хто мав досвід обох варіантів, підкажіть плюси і мінуси у використанні, чищенні, довговічності, зовнішньому вигляді та як вибрати оптимально для щоденного побуту.
		 | 
|   |   | 
|  29.10.2025, 22:02 | #2 | 
| Местный Регистрация: 14.04.2021 
				 |   

Мав обидва варіанти. Тектонайт легший, гладкий, не темніє і легше чиститься, але граніт твердіший і витримує сильні удари. На тектонайті дрібні подряпини практично непомітні, на граніті трохи видно. Для щоденного побуту зручніше тектонайт, особливо якщо важлива простота догляду.
		 | 
|   |   | 
|  29.10.2025, 22:03 | #3 | 
| Местный Регистрация: 14.04.2021 
				 |   

Після кількох років використання мийки Franke Тектонайт можу поділитися досвідом. Цей матеріал легкий, стійкий до подряпин і не темніє з часом. Мийка зберігає свій вигляд навіть при інтенсивному використанні, легко чиститься і не вбирає запахи. Щодо гранітних мийок, вони важчі, але дуже міцні та стійкі до високих температур.
		 | 
|   |   | 
|  29.10.2025, 22:03 | #4 | 
| Местный Регистрация: 19.04.2017 
				 |   

Після довгих роздумів я обрав мийку Франке тектонайт і можу чесно сказати, що це зручно. Вона не дряпається від ножів і каструль, плями від фруктів і кави легко прибираються. Навіть після гарячого посуду нічого не тріскається.  Якщо хочете подивитися конкретні моделі і порівняти, варто глянути ознайомитись із статею про мийки Франке тектонайт. Інформація допомогла визначитися з формою і глибиною, а потім вибрав за стійкістю поверхні. Раджу реально тримати увагу на тому, як легко мити і чи не залишає слідів вода, бо це критично при щоденному використанні.   | 
|   |   | 
|  | 
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| 
 | 
 |