Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 24.10.2025, 17:38   #1
gagarka
Местный

По умолчанию Порадьте якісні парфуми на розлив: де знайти стійкість?

Я дуже люблю якісну парфумерію, але ціни на оригінали стають просто космічними. Шукаю надійний магазин, де можна придбати гарні та, що найважливіше, стійкі розливні парфуми. Хочеться щось вишукане, але без переплати за бренд. Поділіться, будь ласка, своїми перевіреними місцями в Києві чи онлайн.
gagarka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.10.2025, 17:40   #2
Viktor099
Местный

Привіт! Радий допомогти. Я тебе чудово розумію, платити за маркетинг не хочеться. У мене є ідеальна порада — я вже давно замовляю в інтернет-магазині ParfuMiy https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/

Ось їхній сайт: розливні парфуми. У них просто шалений вибір. Що важливо, їхні духи дійсно стійкі, вишукані і, що приємно, доступні кожному. Я була здивована якістю: аромати тримаються цілий день, не поступаючись дорогим.

Ти ж знаєш, що Франція — це світовий еталон парфумерії, який подарував нам Chanel, Dior, Guerlain. Парфуми на розлив — це, по суті, ті самі знайомі композиції, але в простіших флаконах, за рахунок чого ціна стає значно нижчою. Це ідеальний спосіб розширити свою парфумерну колекцію, не розорившись! Спробуй, не пошкодуєш!
Viktor099 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ