![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Привіт усім! Підкажіть, хто вже користувався бонусами на favbet — як працюють фріспіни і які вимоги по відіграшу? Я недавно зареєструвався, активував бонус, але в мене в особистому кабінеті все написано дрібним шрифтом, і не зовсім зрозуміло, скільки ставок треба зробити, щоб бонусні кошти стали виводимими.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Я вже пару місяців користуюся й можу поділитися досвідом. У favbet
для новачків часто дають вітальний бонус на перші депозити + пакет фріспінів — наприклад, 300 фріспінів у слотах, якщо поповниш рахунок від певної суми. Але головне: ці бонуси мають вейджер — тобто бонусні кошти треба прокрутити певну кількість разів у ставках або слотах, перш ніж зможеш їх вивести. І ще: не всі ставки та ігри враховуються для відіграшу (часто виключають live-ігри, рулетку, ставки з “Cash Out”). Розумна порада: перед активацією бонусу перевір умови (мінімальний коефіцієнт, термін відіграшу). Якщо є сумніви — звернися в саппорт і попроси пояснення конкретно для твого бонусу. |
![]() |
![]() |
![]() |