![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Хочемо з друзями зробити легкий вечірній перекус, але не знаємо, що краще замовити. Чи варто брати роли, чи обрати снеки? Поділіться досвідом, що більше підходить для вечора.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я завжди комбіную, тоді вечір виходить справді смачним. Доставка GogoPizza пропонує відмінні роли: «Філадельфія», «Каліфорнія», які добре поєднуються зі снеками — картопляними діпами чи курячими нагетсами. Якщо компанія більша, можна додати ще піцу «Маргарита» або «Пепероні». Так усім вистачить і меню буде різноманітним. Що мені подобається — усе приїжджає гарячим і красиво упакованим. Якість підтверджена часом: якість ГоГо Піца завжди на висоті. Для вечірніх зустрічей це безпрограшний варіант.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Я на посиденьки з друзями зазвичай замовляю суші або піцу. Піца особливо залітає в п'ятницю ввечері, коли всі дуже голодні після роботи. Якщо ж хочете саме легкий перекус, то краще замовити гарячі роли. Я замовляю в цій доставці https://sushi-pizza39.com.ua/sushii/garyachi-roly/. Завжди хрумки, смачні сухарики панко і начинки вдосталь)
|
![]() |
![]() |
![]() |