Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 14.09.2025, 16:34   #1
ardzo
Местный

По умолчанию Безпека та догляд після фарбування

Привіт усім! Планую змінити імідж і зацікавила стійка фарба для волосся, але хвилююся про шкоду та догляд. Чи дійсно сучасні фарби безпечні, чи треба обов’язково використовувати додаткові маски та кондиціонери? Можливо, хтось уже проходив через це і може порадити, як отримати яскравий колір і при цьому не пошкодити волосся?
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.09.2025, 16:38   #2
albelen36
Местный

Я завжди мріяла про насичений і яскравий колір волосся, але боялася, що після фарбування воно стане сухим і ламким. Коли я спробувала Стійка фарба без аміаку L'Oreal Professionnel INOA Mix https://headstore.com.ua/ua/stojkaja...el-inoa-mix-11 я була приємно здивована результатом. Колір вийшов рівномірним і насиченим, а волосся залишилося м’яким, слухняним і блискучим. Догляд після фарбування був простим, фарба не вимагала додаткових складних процедур, і результат радує мене щодня. Шкіра голови відчувала себе комфортно, а фарба легко наносилася і рівномірно розподілялася. Тепер я з впевненістю можу фарбувати волосся вдома, експериментувати з відтінками і не хвилюватися за його стан. Мій перший досвід фарбування з цією фарбою був надзвичайно позитивним і подарував мені радість та впевненість у собі.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ