![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! З’явилась супергаряча путівка на море, ціна дуже приваблива, але діє лише кілька днів. У мене є трохи заощаджень, але не вистачає потрібної суми. Проблема ще й у тому, що кредитна історія не ідеальна — колись були прострочки по кредитах. Банки одразу відмовляють, а час дуже обмежений. Може, хтось знає, де реально можна швидко взяти гроші навіть при такій історії?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
О, я добре знаю, що це таке! Минулого літа теж була схожа ситуація: гаряча путівка, терміново потрібні гроші, а кредитна історія залишала бажати кращого. Тоді я звернувся до нового МФО Лимон. Там не відсікають одразу через старі прострочки. Перший кредит Flash під 0,1% і без комісії, потрібні лише паспорт, ІНН і банківська картка. Заявка займає хвилини, а гроші приходять на картку миттєво.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дякую, це звучить як реально виручальний варіант. А скажіть, будь ласка, чи є якісь обмеження по сумі або приховані комісії? І чи можна оформити кредит у будь-який час, адже путівка може зникнути за кілька годин, а банки зазвичай закриті?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Тут усе дійсно швидко і прозоро. Нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/payme...n/search-user/ працює цілодобово, тому заявку можна подавати навіть уночі чи у вихідні. Для оформлення потрібні тільки паспорт, ІНН і банківська картка — ніяких довідок і поручителів. Перший кредит Flash дають всім клієнтам під Дисконтну ставку 0,1% і без комісії, а гроші після схвалення надходять миттєво на картку, буквально за секунди. Також вони часто пропонують акційні промокоди, інколи зі знижками до 90% і більше. Я особисто користувався цим кілька разів і ніколи не стикався з проблемами чи прихованими платежами. Тому навіть якщо кредитна історія неідеальна, це реально працюючий і швидкий спосіб отримати гроші на термінову поїздку і не втратити гарячу путівку.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |